Menu Close

„Pumpurėliai“

Kupiškio vaikų lopšelyje-darželyje „Obelėlė“ pradeda veiklą vienerių-dvejų metų vaikų ir jų tėvų mokyklėlė „Pumpurėliai“.

Tai galimybė:

  • vaikui sėkmingiau adaptuotis, pradėjus lankyti darželį;
  • sužinoti naudingų patarimų, palaikant artimą ryšį su vaiku.

Pirmas užsiėmimas vyks  2014 m. kovo 4 d., 12,30 val., darželio salėje.

Maloniai kviečiame.
Tel. pasiteiravimui (8 459) 35386

 

Mokyklėlės „Pumpurėliai“ veiklos planavimas 2014 m. kovo-gegužės mėn.

Kovo mėn.:
4 d. –  salėje mokyklėlės pristatymas, susipažinimas, organizaciniai klausimai – direktorė;
–  susipažinimas su darželiu.
18 d. – salėje kalba – logopedė, priešmokyklinio ugdymo pedagogė.
25 d. – salėje  sportinė veikla – auklėtojos L. Rimšienė ir R. Simanavičienė.

Balandžio mėn.:
1 d. – salėje žaidimai, muzikinė veikla,– muzikos pedagogė, auklėtoja Vaitiekūnaitė V.
8 d. –  veikla grupėse – 1 ir 5: žaidybinė veikla, pedagogų ir tėvų pokalbis apie grupių savitumus, priėmimo į darželį tvarką, mokesčio už darželį tvarką – auklėtojos V. Valiaugienė, R. Simanavičienė,  R. Jurikienė,  L. Rimšienė, direktorė.
15 d. – veikla grupėse – 1 ir 5: žaidybinė veikla, pedagogų ir tėvų pokalbis apie grupės dienos režimą, ikimokyklinio ugdymo programą – auklėtojos V. Valiaugienė, R. Simanavičienė,  R. Jurikienė,  L. Rimšienė.
22 d. – veikla 1 grupėje – žaidybinė veikla, pedagogų ir tėvų pokalbis apie vaikų adaptaciją – auklėtojos V. Valiaugienė, R. Simanavičienė,  R. Jurikienė ,  L. Rimšienė.
29 d. – veikla 1 grupėje –žaidybinė veikla, pedagogų ir tėvų pokalbis apie higienos normų reikalavimus darželyje – auklėtojos V. Valiaugienė, R. Simanavičienė,  R. Jurikienė,  L. Rimšienė, dietistė.

Gegužės mėn.:
6 d. – veikla grupėse – 1 ir 5: žaidybinė veikla, pedagogų ir tėvų pokalbis apie 1-2 metų vaikų  vystymosi raidą – auklėtojos V. Valiaugienė, R. Simanavičienė,  R. Jurikienė,  L. Rimšienė.
13 d. – veikla 1 grupėje –žaidybinė veikla, pedagogų ir tėvų pokalbis apie 1-2 metų vaikų  kalbos  raidą – auklėtojos V. Valiaugienė, R. Simanavičienė,  R. Jurikienė,  L. Rimšienė, logopedė.
20 d. – veikla 1 grupėje –žaidybinė veikla, pedagogų ir tėvų pokalbis apie 1-2 metų vaikų  vystymosi  raidą, tėvų anketavimas – auklėtojos V. Valiaugienė, R. Simanavičienė,  R. Jurikienė,  L. Rimšienė, dietistė, direktorė.
27 d. – salėje – vaikų žaidybinė veikla, mokyklėlės veiklos analizė, diplomėlių įteikimas, vaišinimasis šakočiu – direktorė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui.
Atsižvelgiant į darželio veiklą, galimas mokyklėlės veiklos planavimo keitimas.

Paruošė auklėtoja V. Valiaugienė

Skip to content